MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro

Apetyczne ravioli ze szpinakiem. Zagnieć ciasto i zrób pierożki włoskiej królowej makaronu. Twoja rodzina zakocha się w tym daniu

Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem

Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.

Zobacz również

Oskar Cyms w Janowcu Wielkopolskim. Zdjęcia z koncertu

Oskar Cyms w Janowcu Wielkopolskim. Zdjęcia z koncertu

Wygrał Grand Prix w Gorzowie, a chwilę później… wyłożył się jak długi

Wygrał Grand Prix w Gorzowie, a chwilę później… wyłożył się jak długi

Polecamy

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich